logo tekst

MIL info

Mosjøen IL er et fleridrettslag bestående av ski, turn og fotball. Mosjøen IL forkortes ofte bare til MIL og ble stiftet i 1892.

Fotball har omtrent 330 spillere. MIL har lag i de fleste aldersklassene. Har man lyst til å begynne å spille fotball kan man ta kontakt med daglig leder Håkon Stenersen eller sportslig koordinator Mona Berling.

Kontaktinformasjon:
Håkon Stenersen
Tlf: 47637637
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mona Berling
Tlf: 97137662
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Økonomi

MIL fotball omsatte i 2017 for 5,5 millioner kroner. Klubben har to ansatte. Kippermocupen, en av landets største helgeturnering, er en god inntektskilde for klubben. Mer om Kippermocupen kan du lese på www.kippermocupen.no. Anlegget MIL fotball benytter seg av er Kippermoen Idrettspark, som eies av Vefsn kommune. MIL fotballl har som mål å øke omsetningen de neste årene gjennom økte sponsorrater og gjennom flere aktivitets- og utviklingstilbud.

Treningsavgift/kontingent

Treningsavgift/kontingent er også en viktig inntektskilde for klubben. Satsene på treningsavgiftene/kontingentene fastsettes på årsmøtet.

Satsene for 2019 er:

⦁MIL A-lag: 2400 kr

⦁Ungdomsfotball (13-19 år): 2400 kr

⦁Barnefotball (6-12 år): 1800 kr

Av dette beløpet går 150 kroner for barn/ungdom og 300 kroner for senior til å betale medlemskontingent til hovedlaget, Mosjøen IL.

Vi har en elektronisk løsning for betaling av treningsavgift og kontigent. Mer informasjon får du ved å følge denne linken:

Alle som skal spille for MIL må ha betalt kontingent og treningsavgift. Spillere som begynner etter 1. august betaler halv treningsavgift/kontingent.

Alle fotballspillere i kommunen skal betale en treningsavgift til Vefsn kommune som dekker bruken av kommunens anlegg. Klubbene er selv pålagt å samle inn denne avgiften, og dermed legges den på kontingenten.

Satsene på treningsavgiften til Vefsn kommune finnes på hjemmesiden til Kippermoen idrettssenter.

Trenere/foreldrekontakter

Trenerne har en viktig jobb i MIL. Deres jobb er å organisere, planlegge og gjennomføre treninger og kamper. Alle trenerne har mulighet til å motta trenergodtgjørelse for jobben de gjør som trener. MIL fotball er opptatt av at de som engasjerer seg skal ha mulighet å utvikle seg som trener. Skal man klare å utvikle fotballspillere må man også utvikle trenere, derfor betaler MIL fotball for trenerkurs til dem som ønsker å ta det. Om du har lyst å bli trener for et aldersbestemt lag i MIL fotball kan du sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Foreldrekontaktene gjør også en viktig jobb. Deres ansvare er organisering av kjørelister, dugnadslister ol.

Samarbeidspartnere

Vi er veldig fornøyd med de samarbeidspartnerne vi har. MIL, som andre organisasjoner, er helt avhengige av denne støtten. I MIL er Helgeland Sparebank generalsponsor. Vi er stolte over å ha en lokal bank som ser verdien i å støtte lokale organisasjoner i så stor grad som Helgeland Sparebank gjør. De største samarbeidspartnere i MIL fotball ellers er Helgelandkraft, Helgelendingen, Riis bilglass, G-sport Sjøsiden, Frisk3, Apotek1 Mosjøen, Servicegrossisten Paul Nygaard, Rema 1000 Nyrud og Vefsn kommune.

Trykk her for å se en liste over alle våre samarbeidspartnere:

Frivillighet

I likhet med alle andre idrettslag er MIL fotball helt avhengig av frivilligheten som alle foreldre/foresatte gjør. MIL fotball skal ta vare på det frivillige engasjementet og utvikle frivilligheten i organisasjonen. Vi har en til to store fellesdugnader i året der alle må delta, den klart største er Kippermocupen. MIL fotball setter enorm pris på jobben som gjøres av alle frivillige i og rundt klubben.

Neste kamp

Torsdag 2. mai 2019 19:00