logo tekst

Nyhetsarkivet

Bli en MIL-VENN!

BLI EN MIL-FOTBALL VENN

I år har vi -Mosjøen IL- satt oss som mål å rykke opp med A-laget til 3.divisjon. Den videre målsettingen er å stabilisere oss der.
Vi mener det er et overkommelig mål, og et riktig nivå for en by som Mosjøen. Vår påstand er at Mosjøen bør ha et 3.divisjonslag.


Med et lag i 3.div får stedsnavnet MOSJØEN mye større oppmerksomhet. Da er vi i alle medier som kanaliserer nasjonal fotball.
Bl.a VG, Dagbladet, Aftenposten, NRK m.fl. og markedsføringen og tilstedeværelsen av stedet «Mosjøen» blir dermed godt formidlet. Dette er noe næringsliv, turisme og kommune vil dra fordeler av.
Våre unge fremadstormende spillere i Olderskog IL, Halsøy IL og MIL vil få en helt annen tilnærming ved å oppleve rammen til kamper i 3.divisjon. Det vil være noe å strekke seg etter, se opp til, og se frem til å være en del av. Vi tror det vil få en betydelig positiv effekt for våre talentfulle unge spillere.

Til tross for gode og trofaste sponsorer, er vi å regne som en bitteliten klubb rent økonomisk. En slik satsning som vi nå tar mål av oss å utfordre, vil kreve ekstra ressurser. Dette ønsker vi gjøre uten å gå på kompromiss med den øvrige driften i klubben. I motsetning til hva mange kanskje tror har ikke MIL-Fotball store økonomiske ressurser. Vi er en breddeklubb som må snu på hver eneste krone. Noe vi vil, og må, fortsette med!  

Nettopp for å kunne opprettholde vår gode og sunne drift, trenger vi derfor økonomisk støtte fra alle våre gode fotballvenner.
Derfor oppretter vi nå dugnaden MIL-vennen.
Gir du et bidrag til vår sportslige satsing vil byens eneste A-lag kunne spille mot langt bedre motstand på Kippermoen fra 2023. Og Mosjøen vil atter en gang kunne bli et navn på fotballkartet, som igjen generer en økt kjennskap til varemerket MOSJØEN.

Ønsker du å være en anonym venn, vil vi respektere det.

Vår stige med «opprykks-bidrag» vil være kr. 1000.-, 2500.-og 5000.-

VIPPSER DU 1000.- til 107529 får man gratis vaffel og kaffe på alle hjemmekamper.
VIPPSER man 2500.- får man i tillegg til vaffel og kaffe på alle hjemmekamper også tilbud om å være med på alle bortekamper.

Velger man å gi 5000.- får man foruten det overstående også 10 gratis lodd på hver av hjemmekampene.
Men ønsker du å bidra med mer vil det være fantastisk.

Hver MIL-VENN får et personlig kort for fremvisning.
Ved ønske om å være anonym med ditt bidrag kontakt daglig leder Markus Brandth på 977 57099.

Pengene som kommer inn vil bli øremerket spillerlogistikk, bl. a tilrettelegging for å hente hjem lokale spillere (som bor/studerer borte) til kamp.

Motto for dugnaden «Bli en MIL-venn» er: «Sammen for sportslig fremgang med MIL-Fotball – veien til 3.divisjon 2022».
Dette er en kortsiktig prosess, men prosjektet har et videre perspektiv og er en investering.
Vi vil gjøre dette sammen våre venner.

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot