logo tekst

Nyhetsarkivet

SPORTSLIG LEDER PÅ PLASS

Magnus Stamnestrø er ansatt som sportslig leder i MIL-Fotball.

Daglig leder Markus Brandth er meget fornøyd med å ha fått på plass ansettelsen av Sportslig leder i MIL-fotball.
-Dette setter en helt annen standard for vår klubbdrift, da vi er meget heldige som har fått en slik kapasitet som Stamnestrø til klubben, sier Brandth.

Sportslig leder skal bla. ha ansvaret for et nytt Vefsn-akademi i fotball, samt legge en del ressurser i den generelle klubbdrifta og ha en tettere oppfølging rundt lagene.

Magnus Stamnestrø (30) er født og oppvokst på Kyrksæterøra, og har spilt fotball for KIL/Hemne, Molde, Sogndal, Kristiansund, Ranheim og Rosenborg.
Han fikk sin debut for Molde mot Lillestrøm i den 14. serierunden i 2010-sesongen, og fikk sin U-landslagsdebut mot Portugal 9. februar året etter.
Han er seriemester med både Molde og Rosenborg, og tre ganger cupmester med Rosenborg. Magnus har spilt fem kamper og scoret tre mål for Norges U-19- og U-20-landslag.
Som følge av kneskade ble Stamnestrø tvunget til å legge fotballskoene på hylla i relativt ung alder. Etter den aktive karrieren har han bla. jobbet som trener og trenerveileder i Vestbyen (Trondheim).
Magnus som er Liverpool supporter og har faktisk spilt på Anfield Road, ikke for Liverpool, men for juniorlaget til Molde. Anledningen var en turnering for juniorlag.

Magnus forteller at han ser frem til å komme i gang, og gleder seg til å ta fatt på oppgavene. -Jeg er topp motivert, og ser meg selv som heldig med å få muligheten til å jobbe med fotball i Mosjøen IL, sier den sympatiske 30-åringen.
Vi ønsker Magnus hjertelig velkommen til klubben!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot