logo tekst

Nyhetsarkivet

Rørvik IL blir første test for MIL


Søndag spiller MIL sin første obligatoriske kamp for sesongen.
Motstander er 4. divisjonslaget Rørvik IL, og anledningen er 1. kvalik kamp i NM.

I fjor spilte MIL tilsvarende cupkamp i Stålhallen, motstander da var Flatanger IL - en divisjonskollega med Rørvik IL.
Den gang holdt det så vidt, og MIL gikk videre på straffespark (6-5).
MIL avanserte etter hvert til 1. ordinære runde i NM, og det endte med storslått besøk av TV 2 og Bodø/Glimt på Kippermoen.

MILs hovedtrener Cato Johnsen er sikker på at møte med Rørvik IL ikke blir noen lett match. -Vi i trenerteamet har gjort det klinkende klart for spillerne at det vil være en tabbe å undervurdere motstanderen fra Trønderlagskysten, her handlere det snarere om å brette opp ermene.

-Divisjonsforskjellen taler normalt sett i vår favør, og det bør indikere at vi er vant til et noe høyere tempo.
Samtidig vet vi at de spiller i en god 4.divisjonsavdeling og har fordelen av hjemmebane.
Vi skal imidlertid være godt forberedt til å møte lag som legger seg lavt, og har til intensjon å avansere i cupen for å få flere «tellende» kamper før sesongstart. Men vi legger ikke alt i denne kampen, i og med at vi har flere spiller som ikke er aktuelle til denne første dyst, sier hovedtrener for MIL Cato Johnsen.

Rørvik IL ble nummer fire i fjorårets 4. divisjon i Trøndelag, men de var med i opprykkskampen helt til oktober, da ble det plutselig tre tap. Årsaken til at det glapp på oppløpssiden var skader på sentrale spillere, forklarer Rørvik ILs nye trener Tore Bratland.
Den ferske seniortreneren sier han vet lite om MILs spillere og formasjon, men fotballinteressert som han er følger han godt med i MILs 3. divisjonsavdeling.

- Jeg kan si såpass at MIL kommer til å møte et voksent lag (snittalder på 27-28 år), og vi ser for oss at innsats blir en viktig faktor på søndag. Mitt tips blir 1-0 seier til oss, sier treneren med en noe tilgjort patriotisk tone.
Vi gleder oss veldig til kamp, ser frem til å møte MIL og håper på en jevn og fin kamp, sier Rørvik ILs trener Tore Bratland. Som for øvrig debuterer som trener i seniorsammenheng.

Norsk tipping opplyser at kampen kommer på Oddsen på søndag, kampen oppdateres også på VG live. For de som har abonnement på Direktesport kan kampen sees her: https://www.direktesport.no/sport/fotball/fotball-nm-menn/roervik-mosjoeen-1941483.html?play=true

MIL-Fotball oppdaterer i Facebooktråd.

Vi håper mange fra Mosjøen tar seg en søndagstur til Rørvik, det er meldt kanonvær.

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot