logo tekst

Nyhetsarkivet

GENERALSPONSOR HELGELAND SPAREBANK.

Sponsoravtalen gjelder både for Kippermocupen og MIL-Fotball.

Helgeland Sparebank og Mosjøen IL Fotball har hatt et kontinuerlig samarbeid som går flere tiår tilbake i tid.
-Et samarbeid som er «alfa omega» for at vi har kunnet utvikle oss som klubb, ikke minst med tanke på rammene for å vitalisere Kippermocupen. Vi er meget fornøyde med å ha Helgeland Sparebank som medspiller og generalsponsor, det gir oss trygghet og kontinuitet, sier daglig leder i MIL-fotball Håkon Stenersen.
Banksjef Svein Hansen i Helgeland Sparebank sier de, tradisjon tro, er opptatt av sitt lokale samfunnsansvar.
-MIL-fotball og Kippermocupen er en klubb og et arrangement vi ønsker å være en del av.
Kippermocupen er den største begivenheten som skjer i Mosjøen med flere tusen tilreisende og deltagere, viktig for oss i MIL-fotball, viktig for kommunen og viktig for næringslivet, sier Mona Berling styreleder i MIL-fotball.

Bildet viser f.v: Styreleder i MIL-fotball Mona Berling, banksjef Svein Hansen og daglig leder i MIL-fotball Håkon Stenersen

Neste kamp

25.04.2020 kl 16