logo tekst

Seier i årets første seriekamp

Det ble ingen seerverdig kamp på Kippermoen på lørdag. Hovedtrener Bjørn Arve Lund konkluderer allikevel med at tre poeng og tre scoringer er bra.


Her har Stian Kristiansen akkurat satt 3-0 målet fra 40 meter. Foto: Per Vikan, Helgelendingen

-For å være kritisk så var det ingen god kamp fra oss. Teknisk sliter vi med å få fart på ballen og presisjonen er ikke bra. Når vi allikevel vinner såpass klart, og motstanderen nesten ikke har sjanser, da er det godkjent. Men det er ingen tvil om at vi har mye mer å gå på og det nivået må vi finne frem allerede til helgen da vi møter Bodø Glimt 2 på bortebane.

Kampen mot Innstranda var ikke gammel da unggutten Emil Stimo Dahl satte inn 1-0 etter en retur fra keeper. Etter det så skjedde det ikke stort i den første omgangen. MIL hadde mye ball. Men slet med å skape de store sjansene.

I andre omgang åpnet det seg litt mer opp og vi skapte noen farligheter. 2-0 kom etter en strålende kontring. Fredrik Pettersen tok med seg ballen fra egen banehalvdel, driblet av en mann før han serverer Eirik Høgseth foran mål. Høgseth var iskald da han ventet ut et par forsvarspillere før han satt ballen helt inntil stanga.

Kampens prestasjon var det Stian Kristiansen som stod for. Han så at Innstranda sin keeper sto langt ute og fra 40 meter satt han ballen i mål og dermed også 3-0 til MIL. Stian ble for øvrig også kåret til banens beste spiller av en lokal jury.

For å oppsummere så var kampen et lite steg tilbake etter gode prestasjoner i cupen. Men tre poeng, tre fine scoringer og null baklengs tar vi med oss. I tillegg er det moro å se at unggutta hele tiden tar nye steg. Nå skal a-laget ha ei god treningsuke og forberede seg godt til kampen mot Bodø Glimt 2 på førstkommende lørdag.

Neste kamp

25.04.2020 kl 16

SKS-Arena

     
 Fauske/Sprint    Mosjøen

Tabell

1. Mosjøen 0
2. Sandnessjøen 0
3. Grand Bodø 0
4. Junkeren 2 0
5. Rana 2 0
6. Åga 0
7. Fauske/Sprint 0
8. Innstranda 0
9. Olderskog 0
10. Røst 0
dagenskamper2
medlemsfordeler
MIL sang
sportsplan
SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot