logo tekst

Braktap mot Bodø/Glimt 2

A-laget var fult på høyde med Bodø Glimt sine rekrutter så lenge kreftene holdt. Etter en jevn og bra førsteomgang raknet det for det unge MIL laget.


Foto: Tommy Gløsen

Første omgang var veldig positiv. Kampen ble spilt på en strøken kunstgressbane på Aspmyra Stadion, en bane som er mer enn egnet til fint spill. Og det var nettopp det MIL guttene gjorde i de første 45 minuttene. Da evnet de å ta vare på og turte å trille ballen langs bakken. Det var Fredrik Pettersen som scoret MIL sitt mål. Etter litt klabb og babb inne i motstanderes 16 meter satte han ballen i nettet. Lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Andre omgang ble ikke like bra sett med MIL øyne. Glimt spillerne gikk rett i strupen på guttene våre og ga seg ikke før det stod 5-1 i målprotokollen.

-I dag var vi gode i en omgang og det holder ikke mot dette laget. I andre omgang var det ikke tvil om hvem som var best. Bodø Glimt var best på det meste. De var bedre teknisk, de løp mer enn oss og de holdt hele kampen ut, sa hovedtrener Bjørn Arve Lund etter kampen.

Til denne kampen så hadde laget nok engang mange spillere som var utilgjengelige på grunn av skader.

-Klart det er skuffende å tape med de sifrene, men vi vet at vi kommer til å bli mye sterkere etter hvert som vi får spillere tilbake fra skade. Vi får ta med oss det positive fra denne kampen og heller lære av den andre omgangen, oppsummerer treneren.

Neste kamp for a-laget er hjemme mot Mo IL. Kampen spilles på fotballens nasjonaldag 16.mai. Forhåpentligvis blir gressbanen på Kippermoen spilleklar til da.

Neste kamp

25.04.2020 kl 16

SKS-Arena

     
 Fauske/Sprint    Mosjøen

Tabell

1. Mosjøen 0
2. Sandnessjøen 0
3. Grand Bodø 0
4. Junkeren 2 0
5. Rana 2 0
6. Åga 0
7. Fauske/Sprint 0
8. Innstranda 0
9. Olderskog 0
10. Røst 0
dagenskamper2
medlemsfordeler
MIL sang
sportsplan
SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot