logo tekst

Tilbake på vinnersporet

Etter å ha tapt de to siste seriekampene så måtte A-laget slå Grand Bodø for at luken til toppen av tabellen ikke skulle bli for stor. Det klarte de på en overbevisende måte.


Foto: Per Vikan, Helgelendingen

-En fult fortjent seier, sier assistenttrener Rune Pedersen som ledet laget alene i Bodø. Hovedtrener Bjørn Arve Lund opererte kneet sitt like før helgen og kunne dermed ikke være med på kampen. Operasjonen gikk midlertidig bra og han skal være klar til dyst igjen denne uken.

MIL laget tok tak i kampen fra starten av og Grand Bodø hadde nok med å forsvare seg i begynnelsen. Etter 20 minutter så satt den første ballen i mål bak Grand keeperen. Det var toppscorer Eirik Høgseth som scoret etter fint spill i forkant av Alexander Gløsen og Oscar Kapskarmo. MIL fortsatte å trykke på resten av omgangen, men den ene store muligheten etter den andre ble misbrukt.

2-0 kom ikke før i det 67. minutt. Et lurt frispark fra Høgseth førte til at Fredrik Pettersen plutselig var alene foran mål. Han lobbet ballen elegant over keeper på første touch. Vakkert mål av Fredrik.

Laget fortsatte å produsere sjanser resten av omgangen, men ballen ville ikke i mål. Grand Bodø var heller ikke ufarlig da de fikk sjansen, men kampen endte 2-0 til MIL.

-Det eneste vi kan utsette noe på i dag er effektiviteten foran mål. Vi burde avgjort kampen tidligere, men vi ror i land seieren og er selvsagt fornøyde med det. Vi viste til tider hva som bor i laget og vi tar med oss denne selvtilliten inn mot neste kamp. Da blir det en ny tøff kamp mot Fauske Sprint, men vi har tro på at vi kan hente tre nye poeng med like bra innsats i denne kampen, sier Pedersen.

Neste kamp

25.04.2020 kl 16

SKS-Arena

     
 Fauske/Sprint    Mosjøen

Tabell

1. Junkeren 2 0
2. Rana 2 0
3. Åga 0
4. Fauske/Sprint 0
5. Innstranda 0
6. Olderskog 0
7. Røst 0
8. Mosjøen 0
9. Sandnessjøen 0
10. Grand Bodø 0
dagenskamper2
medlemsfordeler
MIL sang
sportsplan
SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot