logo tekst

Sammen om utvikling (SOU) starter opp igjen

Prosjektet «Sammen om utvikling» starter opp igjen torsdag 1. februar. Tirsdag og torsdag blir dagene det er mulighet å melde seg på for gutter og jenter født mellom 2002 – 2008.Treningstidene blir som tidligere kl. 14.45 – 16.00 og treningene blir inne i Mosjøhallen.

Siste trening blir torsdag 26. april.

Instruktører denne våren blir Dennis Berg Smalsundmo, Rodgers Kaylango, Lasse H. Lien og Stian Kristiansen.

I 2017 var det Rikard Vestre som hadde hovedansvaret for SOU. Rikard er en dyktig trener med mye erfaring og klubben er veldig fornøyd med måten han ledet og bygget opp prosjektet på. Rikard var i tillegg hovedtrener for a-laget vårt og valgte å flytte hjem da sesongen endte med nedrykk. Dette betyr at vi har blitt nødt å finne en ny leder for prosjektet. Vi landet på Dennis Smalsundmo. Dennis er et ungt trenertalent som har imponert oss gjennom flere år og vi er veldig trygge på at han kommer til å lede SOU på en meget tilfredsstillende måte. Vi har tatt en prat med Dennis og spurt han hvilke tanker han har om prosjektet i år.

-I fjor var SOU en suksess og målet mitt er å videreutvikle og bygge videre på det vi har startet på. Jeg var selv en del av prosjektet i 2017, men da som instruktør. I år har jeg fått hovedansvaret og skal lede sammen om utvikling. Det er et stort ansvar for meg, men det inspirerer og gir meg mye å være med å utvikle unge spillere. Med meg har jeg andre unge instruktørtalenter og jeg er helt sikker på at vi har mye å tilby og lære spillerne.

-SOU skal være et prosjekt for unge og lovende fotballspillere i Vefsn. Vi skal være et kvalitetstilbud til de spillerne som ønsker noen ekstra økter i treningshverdagen. Dette skal vi strebe etter å få til hver eneste dag.

-Samtidig så har jeg et mål om at alle spillerne som er med skal ha det gøy og oppleve mestring. Vi ønsker å skape en trygg arena for alle som er med på prosjektet. Vi håper at det å være med på SOU skal gi utvikling og motivasjon til å fortsette å spille fotball enda lengre.

For mer informasjon og for å melde seg på følg linken under.

https://www.superinvite.no/#/invitation/c255c05246a081654a0267cbb725f5a7

Vi oppfordrer samtidig alle å like den nye siden vår på Facebook. Den heter «sammen om utvikling i Vefsn». Her vil all relevant informasjon bli publisert fortløpende.

Neste kamp

Torsdag 2. mai 2019 19:00
Kippermoen kgb
     
  hemnes

Tabell

1. Mosjøen 4 10
2. Rana 3 9
3. Sandnessjøen 4 7
4. Fauske/Sprint 3 7
5. Grand Bodø 3 6
6. Brønnøysund 4 4
7. Åga 3 3
8. Innstranda 4 0
9. Hemnes 4 0
dagenskamper2
medlemsfordeler
MIL sang
sportsplan
SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot