logo tekst

Nyhetsarkivet

MIL TALENT1

Mosjøen IL-Fotball har flere talenter som representerer klubben på særdeles utmerket vis.
En av dem er Oliver Bjørnli, til daglig skoleelev ved Kippermoen ungdomsskole og midtbanedirigent på MILs G-14 lag.

Nasjonal serie
Det siste året har Oliver også vært fast inventar på Bodø/Glimts G-14 lag, som spiller i nasjonal serie. Det vil si at han spiller kamper mot andre Tippeligalags G-14 lag. I år har Oliver spilt mot Stabæk, Viking, Kristiansund og Molde, samt representert Bodø/Glimt på ei turnering i Kristiansund.

For Mosjøen ILs G-14 spiller Oliver sentral midtbane, men på Bodø/Glimt er han foretrukket som midtstopper. På hospitering innad i moderklubben har han spilt på flere plasser for vårt G-16 lag.

Skole
Oliver tar skolearbeidet seriøst, og lar ikke fotballen komme i veien for gode karakterer. -Jeg trives på skolen og prøver å få et så høyt karaktersnitt som mulig. Det er tross alt karakterer som trygger den videre utdannelsen, sier den reflekterte 14-årige Oliver.

Preston North End
På spørsmål om hvilket fotballag han holder med, blir svaret Liverpool. Men som han sier; -Pappa holder med Liverpool, så jeg ble nærmest født inn i det. Som en liten kuriositet har han spillertrøyer fra de langt mindre kjente lagene Preston North End og Wimbledon. Svaret på den ene trøya ligger i at Liverpool legenden Bill Shankly var spiller i Preston, så det var en gave fra pappa.

Ambisjoner
Oliver har ambisjoner innen fotballen, ingen tvil om det.
Etter endt ungdomsskole ønsker han å kunne ta videregående skole i Bodø.
-Det hadde vært veldig fint, der ville jeg kunne fortsette i Bodø/Glimt uten å måtte reise så mye. Og oppfølgingen ville blitt bedre.

På fritiden blir det litt «gaming» på FIFA og han hører en del på popmusikk – men kanskje mest på rapperne Post Malone og Pop Smoke. Av mat er det kontrastene sushi og hamburger som er favorittene.

2469 meter
Familien er av det aktive slaget, og Oliver har fått med seg mange toppturer i løpet av oppveksten -også Galdhøpiggen på 2469 m.o.h.
Jakt- og fisketurer har det blitt mye av, så han har fra tidlig barndom av fått være aktiv. Og han er slett ikke alene om å være talentfull innad i familien, søstera er på skigymnas i Meråker, og er et stort skitalent.

Kretsfinale for Mosjøen IL
14-åringen synes det er et veldig bra opplegg på MILs G-14 lag. -Det er et godt miljø og god oppfølging, noe som gjør at jeg trives veldig bra, sier han.

Det neste på programmet for Oliver er kretskamp for Nordland (og Hålogaland), mot Oslo øst i helga. Deretter blir det kretsfinale i Bodø for MILs G-14 lag, en kamp som går siste helga i oktober.

Vi ønsker Oliver lykke til!

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot