logo tekst

Nyhetsarkivet

SESONGEN 2021

Sent oktober, vinteren banker på, og en lang sesong takker sakte med sikkert av.

MIL-Fotball er så heldige å ha utrolig dyktige trenere, og hvert lag har et flott støtteapparat (foreldre). Uten dere hadde det blitt umulig å opprettholde et så godt tilbud som MIL nå kan tilby.
Klubbens trenere er i all hovedsak positive og løsningsorienterte, og legger godt til rette for at barna i klubben får trene og treffe sine venner.
Takk for utmerket samarbeid under sesongen 2021.
Vi kommer tilbake til disse litt senere i år.

Lagene
MIL har 15 lag i årsklassene 6-12 år, lagene spiller ikke seriespill, d.v.s at det ikke føres resultat og serietabell.
Blant våre alle yngste årsklasser er vi godt besatt på trenersiden, det drives meget godt med stort engasjement og alle lag har minimum to trenere.
J-9 og J-12 er våre eneste jentelag, her er det også meget bra med oppfølging og ivaretagelse av spillere. J-12 og G-12 spiller 9’er fotball, øvrige yngre lag spiller 7’er.

MIL har 10 lag i seriespill

MIL G-13 (bildet) har hatt en glimrende sesong.
Laget ble nummer to i sin serie, men lå lenge an til å vinne.
G-13 har jevnlig hatt to-tre spillere på hospitering til G-14.
10 kamper vunnet, tre uavgjort og fem tap. Laget scoret flest mål av alle lagene i sin avdeling.

MIL G-14
Gruppa har to lag i G-14 serien (1.divisjon og 2.divisjon) + ett G-15 lag (G-16, 2.div.). Tre-fire faste trenere, men med et godt støtteapparat utover disse.
Gruppa har godt over 20 spillere.
I 1.divisjon har vårt G-14 lag vært utilnærmelig, og vunnet alle kampene.
Guttene er, selv med to gjenstående kamper, vinnere av sin avdeling. 31.oktober spiller de kretsfinale mot Bodø/Glimt i Stålhallen.
I G-14 2.divisjon vant også serien i sin divisjon. I 2.divisjon G-16 ble laget nr. 4 i vårserien, og kvalifiserte seg til sluttspillserien i høst.
G-14 har flere spillere som hospiterer opp til G-16.
Oliver Bjørnli har spilt alle kampene for Bodø/Glimts G-14 akademilag (nasjonal serie). Også Sondre Romslo har spilt kamper for Bodø/Glimts akademilag.

MIL G-16
Laget har hatt en solid sesong, med mange tette kamper i årets sesong.
G-16 laget ble nr. 2 i sin serie etter at de slo Rana FK i siste seriekamp.
Laget har hatt en god progresjon i løpet av sesongen, noe som toppet seg da de senhøstes utspilte seriemestrene fra Rana. Stortalentet Jacob Reinfjell har spilt samtlige kamper for A-laget denne sesongen. Jakob tilhører Bodø/Glimts akademilag, men har prioritert 4.divisjon med seniorlaget dette året.
Også Odin Henriksen Stenvik og Martin Løvli har spilt for A-laget denne sesongen.

MIL G-19 (Juniorer)
Juniorlaget har en ganske stor spillerstall, der opp til fem spillere til tider har vært opptatt i A-lagets treningsgruppe.
Juniorlaget ble nr. 3 i sin serie.
Laget slo serievinnerne Bossmo & Ytteren 3-0 på Kippermoen, da med et noe forsterket lag i forhold til normalen. Laget har variert i prestasjon, men det har vært prioritert mye spilletid på hver enkelt spiller.

MIL-B (2)
B-laget har gjort sine ting bra i 5.div, så bra at de vant 5.div. avd.2 Helgeland.
I KM semifinale slo de Bossmo/Ytt. 6-3 på Stamnes Arena
De spiller kretsfinale mot Kråkegull fra Bodø, 7.november.

MIL-A
Seniorlaget ble slått på målstreken i årets serie. Etter at ni kamper var spilt, skilte det fem plussmål mellom første og andreplass i 4.divisjon.
4,2 mål i snitt pr. kamp holdt ikke.
A-laget har hatt ei fin og balansert treningsgruppe, der det har vært en fin fordeling mellom «gammelt» og ungt. Det har vært en god giv i gruppa, med et utpreget godt samhold. Treningsmoral har vært upåklagelig.

I administrasjonen har daglig leder Markus Brandth, og styreleder Mona Berling hatt til dels hektiske dager. Det er mye som skal tilrettelegges, planlegges og ivaretas. De er aldri mer enn en telefon unna, 24-7, og om de ikke har blått blod i årene, så er hjertet blått. Noe som er en hensiktsmessig forutsetning i deres solide innsats for klubben.
 
Og sist, men ikke minst, har MIL-Fotball et godt sammensatt styre som følger nøye med på hva som rører seg i klubben.

Vi er en klubb som i alle ledd har et godt DRIV, heia MIL!


B-laget etter semifinalen mot Bossmo/Ytteren

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot