logo tekst

Nyhetsarkivet

KLART FOR KAFFECUP

18. og 19. desember er det nok en gang klart for den tradisjonsrike Kaffecupen!

Kaffecupen er en perfekt måte å innlede juleferien på. I år skal turneringen arrangeres fredag 18. desember og lørdag 19. desember.

Det er seniorlaget til Mosjøen IL som arrangerer turneringen og det er satt en grense på 30 lag. Først til mølla-prinsippet gjelder, så vi anbefaler alle å melde seg på så raskt som mulig. I år som i fjor, vil det bli muligheter for 14 og 15-åringene å melde seg på i en egen ungdomsklasse. De andre klassene er aktiv, ikke-aktiv og dameklassen. Det skal leveres inn navneliste med oversikt over alle spillerne på hvert lag før lagets første kamp. Det er ikke lov å ha flere enn 10 spillere i troppen til et lag.

Aktivklasse: Kan ha maks fem aktive spillere i troppen (gjelder for hele turneringen, kan ikke bytte fra kamp til kamp) resten må være ikke-aktive. En aktiv spiller er en senior- eller juniorspiller (født 2002-2004) som har spilt seriefotball i 2021.

Ikke aktivklasse: Lagene kan kun bestå av ikke aktive spillere. Dette er spillere som ikke har spilt senior- eller juniorfotball i 2021. Damespillere og herrespillere over 35 år regnes som ikke aktive.

Dameklasse: Jente- og damespillere.

Aldersgrense i seniorklassene: Man må være født fra og med år 2005.

Ungdomsklasse: Spillerne må være født i tidsrommet 01.01.2006 - 31.12.2007.

Det bør bli minimum fire lag i hver av de ulike klassene for at gruppespill skal kunne avvikles. Blir det færre enn fire lag i noen av klassene så blir klassene strøket.

Det spilles med fire utespillere pluss keeper i alle klassene, men i dameklassen og ungdomsklassene kan kampene spilles med fem utespillere pluss keeper, dersom begge lag er enige i det.

Ball: Dersom begge lag ønsker det kan futsalball benyttes, hvis ikke blir det filtball.

Påmeldingsfrist er mandag 16. desember. Send epost til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med følgende info:

  1. 1. Lagets navn
  2. 2. Kontaktperson med mobilnummer
  3. 3. Hvilken klasse laget skal delta i

Påmeldingsgebyret er kr 1.500,-

Innbetales til kontonummer: 4516.20.78570 senest torsdag 17. desember.


Foto: Per Vikan/Helgelendingen

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot