logo tekst

Nyhetsarkivet

Første trening for A-laget - Sesongen 2020

Stor medieinteresse for årets første trening


Trenerduoen Stefan Johnsen og Tore Dahl hadde sin trenerdebut for MILs A-lag i kveld, og oppkjøringen mot 2020 sesongen i 4.div. er definitivt i gang.

Vel 20 spillere møtte opp til trening mandag kveld, og man kan vel si at det var langt imellom de som kan kalles rutinerte.

-Vi har et meget ungt lag i år, med mange spennende talentfulle spillere.
Tross sitt unge alderssnitt er dette en spillergruppe med gode kvaliteter som skal "bite" godt i fra seg, forteller Stefan Johnsen.

Med kun ti lag i avdelingen ligger det an til mange tette kamper, og Stefan tror MIL vil kjempe helt i toppen.
-Vi går på banen for å vinne hver kamp, og det vil ikke være oppsiktsvekkende om vi ligger helt i toppen når status gjøres opp til høsten. I år får vi også byderby mot Olderskog IL, det er lenge siden sist man hadde slike publikumstekkende kamper, så det blir ekstra gøy sier Stefan.

Første prioritet er NM-kval. i mars, men før dette har seniorene to treningskamper på Fauske medio februar. Henholdsvis mot Fauske/Sprint og Innstranda. Her vil også Rekruttgruppa stille lag. -Vi ser for oss å involvere rekruttene i større grad enn tidligere for å kvalitetssikre og komplettere seniorlaget gjennom en hel sesong, avslutter trener Stefan Johnsen.

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot